úterý 3. července 2012

Bylo, nebylo...



Jednoho dne se narodila holčička, která měla spokojené dětství. Rostla, radovala se, našla si přítele. začala brát HA a začala nevinně přibírat. Z původních 65 kg ji za dva měsíce naskočilo číslo 75 kg. Holčička to viděla, ale nic s tím nedělala, byla spokojená a šťastná se svým přítelem. Jak plynul čas, tak holčičce se nechtělo už vypadat jako balón a tak se rozhodla, že proto něco začne dělat. Prvotní impuls vzešel, když holčička potkala bývalou spolužačku ze ZŠ, která byla nádherně štíhlá. Holčička to chtěla taky.

Takže se v zimě začala stravovat jinak a začala sportovat. Běhat. Běhat pravidelně.
Jídlo a běh pomohlo holčičce zredukovat za tři měsíce váhu o 10 kg. Potom se holčička rozešla s dlouholetým přítelem, kvůli jinému chlapci a začal koloběh stresu. Váha šla opět dolů. Po stresovém období nastalo období spokojenosti, kde si holčička rochnila v 66kg. Byl střed léta a holčička chtěla svou váhu ještě snížit. Povedlo se opět stravou a během ji zredukovat na 60 kg. Byl podzim.

Opět nastalo stresové období s chlapci, rozchod. Váha 57 kg. Následovala další zamilovanost a spokojenost, Vánoce s váhou 61 kg. 
Spokojenost a zamilovanost vládne do teď váha se střídá mezi 59-60kg. S tím, že svalová hmota je značně ta tam a tukové polštářky se radují.
Opět nastal můj vnitřní boj zase se sebou něco udělat. Tzn. začít se opět hýbat a lépe jíst.
Enjoy An.

Žádné komentáře:

Okomentovat